Instruktori

Jelena Drvendžija

4. Dan Aikikai

Na tatamiju od svoje 11. godine; najpre kao savezni džudo takmičar, da bi od svojih 20-tih, posle niza takmičarskih povreda, 1993. godine počela da vežba Aikido.

Godine 2003. polaže za prvi Dan; iste godine prelazi kod Jelene Vrzić u Aikido klub ’’Jovica Stanojević’’ i upoznaje školu Sensei Tade Hiroshi.

Jelena se od 2005. god. pridružuje svom učitelju na seminarima u Italiji. Godinu dana kasnije, polaže za drugi Dan, a 2009. god. za treći Dan. U novembru 2014. god. u Beogradu polaže za četvrti Dan stepen.

Svoje usavršavanje nastavlja na polumesečnim seminarima učitelja Hiroshi Tade, kao i na drugim evropskim Aikido seminarima učitelja Seićira Enda, Domenika Zuka, Kosime Turko i Donatele Lagorio.

U proleće 2014. god., provela je više od mesec dana u Tokiju, vežbajući u Hombu dođou i u sali Gessoji, gde podučava učitelj Tada. U okviru ekipe iz sale Gessoji, učestvovala na 54. po redu godišnjem prikazu veštine Aikidoa u tokijskom Budokanu (All Japan Embukai).

2016. god. postaje Šidoin i član ispitne komisije za Dan pojaseve pri organizaciji Aikikai Srbije, zvanično priznatoj od Aikikai Foundation – Aikido Headquarters – Hombu Dojo iz Japana.

Snežana Petrović

1. Dan Aikikai

Na tatamiju 15 godina.

Od 2005. god. se usavršava na polumesečnim seminarima učitelja Hiroshi Tade, kao i na drugim evropskim Aikido seminarima učitelja Seićira Enda, Domenika Zuka, Kosime Turko i Donatele Lagorio.

Godine 2016. polaže za prvi Dan.

U septembru 2016.  god. otvara novu salu u sklopu Dojo Dunava, Dojo Dunavac u Novim Banovcima, koja je prvenstveno namenjena deci uzrasta do 16 godina.

Njen predani rad sa decom je prepoznat od strane lokalne zajednice, za šta joj je u maju 2017. god. dodeljena zahvalnica od strane o.š. “Nikola Tesla” iz Novih Banovaca.